Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 februari gaat de 10de jubileumeditie van PLAY4 door.

2 overnachtingen 1 overnachting zonder overnachting

Ondertussen staan er al meer dan 25 muzikanten op de wachtlijst. De inschrijvingen blijven voorlopig nog open staan, maar een plaatsje in het PLAY4-orkest 2019 bemachtigen wordt zeer moelijk. We zijn dankbaar voor het succes en vinden het ontzettend jammer dat we muzikanten moeten teleurstellen.

Het orkest wordt beperkt tot 110 muzikanten. De bezetting van het orkest wordt bepaald volgens de noden van een harmonieorkest, op datum en uur van online registratie!  Na online registratie ontvang je de gegevens om het inschrijvingsgeld over te maken op rekeningnummer BE22 0682 5156 1847, BIC GKCCBEBB met als mededeling Voornaam Naam - Instrument. Doe dit meteen want na drie bankwerkdagen verlies je je plaats en kom je onderaan op de wachtlijst. Snel inschrijven en betalen is dus de boodschap. Je krijgt een bevestiging via e-mail als de inschrijving volledig in orde is. Bij annulatie worden de gemaakte kosten zoals overnachting en verzekering aangerekend.

Inschrijvingswedstrijd 1ste prijs Inschrijvingswedstrijd 2de prijs Inschrijvingswedstrijd 3de prijs
Vul bij "Mijn verenigingen" het orkest in waarbij je speelt en maak kans om met jouw orkest één van de prijzen gesponsord door ADAMS Muziekinstrumenten te winnen!

Inschrijvingsformulier PLAY4 2019

Er wordt bij de inschrijvingswedstrijd enkel rekening gehouden met de verenigingen die ingevuld werden.

✓ Alle beelden, foto's of video's die gemaakt worden op PLAY4 kunnen gebruikt worden bij de publiciteit.